Joukko osallistujia

Ilosanomapiirin ystävät ry.

Uusi yhdistys. Ilosanomapiirin ystävät ry:n perustava kokous pidettiin Radio Patmoksen tiloissa 28.3.2019. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja levittää ilosanomapiirityötä Suomessa ja ulkomailla. Mailis Janatuinen täytti 70 yhdistyksen perustamisvuonna. Työn jatkuvuuden takaamiseksi tällainen yhdistys on hyvä olla olemassa.

Yhdistyksen tarkoitus. Ilosanomapiirin ystävät ry. perustettiin

• kouluttamaan ja tukemaan ilosanomapiirien vetäjiä,
  • kehittämään lisää materiaalia ja julkaisemaan sitä sekä internetissä että painetussa muodossa,
  • kääntämään olemassa olevaa ja kehitettävää materiaalia eri kielille sekä
  • tiedottamaan tästä materiaalista netissä ja muualla.

Yhdistyksen arvopohjana toimivat Raamattu ja apostolinen uskontunnustus.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu hakemuslomakkeen avulla. Lähetä täytetty lomake sähköpostilla osoitteeseen ystavat(at)ilosanomapiiri.fi tai paperipostina osoitteeseen

Ilosanomapiirin ystävät ry.
c/o Sepetlahdentie 2-4 D 33
02230 Espoo

Jäsenmaksu 2020: 10 EUR

Yhdistyksen tili: Ilosanomapiirin ystävät ry/FI18 1544 3000 1713 76

Tarjoamme kursseja

1. Miten luen Raamattua? Henkilökohtaisen raamatunluvun avuksi.
  2. Miten vedän ilosanomapiiriä? Vetäjän koulutusta on olemassa pidempää ja lyhempää versiota.
  3. Ilosanomapiirin kouluttajien kouluttamiseksi Mailis pitää yhden kurssin vuodessa. Sinne pääsyn ehtona on se, että on itse vetänyt ilosanomapiiriä vähintään kolme kuukautta.

Mikäli toivot kurssia 1 tai 2 omaan yhteisöösi tai olet kiinnostunut kurssista 3, ota yhteyttä sähköpostilla.

Etsimme vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:

• Kirjallisuusagenttia auttamaan Mailista kirjan kustannukseen sisältyvissä asioissa kotimaassa ja ulkomailla.
Lue ystäväkirje (pdf, 4.5.2020).

Ota yhteyttä: ystavat(at)ilosanomapiiri.fi